Vuoroesimies Joensuun Prismaan ja Sokokselle

Hakuaika

21.06.22 - 10.07.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Joensuu

Työaika

kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Kategoria

vartija

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt vuoroesimiestä Joensuun Prismaan ja Sokokselle.

Etsimme turvallisuusalan ammattilaista, joka on myös hyväntuulinen asiakaspalvelija. Pidät arjen järjestyksessä ja asiakastyytyväisyyden vaaliminen on kunniatehtäväsi. Operatiivisen työn lisäksi ylläpidät ja kehität kohteen prosesseja, opastat ja ohjaat työntekijöitä, perehdytät uusia työntekijöitä sekä paikkaat työvuoroja. Roolissasi olet enemmän kuin perinteinen esimies: olet työryhmäsi innostaja, opastaja ja avarakatseinen uudistaja. Uskallat tarttua vaikealtakin tuntuviin haasteisiin ja etsiä ratkaisuja niihin.

Sinulla on voimassa oleva vartijakortti ja vankka kokemus alan tehtävistä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 5. mukainen.

Kiinnostavan työn lisäksi saat Suomen parhaat henkilöstöedut, joihin voit tutustua täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Arvostamme yhteisömme avoimuutta, huumoria ja hyvää draivia. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin.

Jos olet timanttinen turvallisuusalan esimies, jolla hommat pysyvät reilassa, pistä hakemusta tulemaan ja liity mukaan kasvavaan turvallisuuspalveluiden yhteisöön. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n Lauri Niemeen lauri.e.niemi@reila.fi.

Hakulomake