Vuoroesimies esimiespiiriin

Hakuaika

16.11.21 - 05.12.21

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Helsinki

Työaika

osa-aikainen, kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt esimiespiiriin vuoroesimiestä.

Vuoroesimiehenä toimit palveluvartijapiirin esimiehenä ilta- ja yöaikaan sekä koko Reilan turvallisuuspuolen henkilöstön päivystävänä esimiehenä. Hallinnollisten esimiestehtävien lisäksi työtehtäviisi kuuluvat myös normaalit vartijakierrokset asiakaskohteissamme sekä mahdolliset hälytystehtävät.

Arvostamme innostunutta ja motivoitunutta työotetta sekä hyvää draivia.  Etsimme joukkoomme hyvää tyyppiä, jolla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Edellytämme aikaisempaa kokemusta turvallisuusalan tehtävistä sekä esimieskokemusta. Lisäksi hakijalla tulee olla vartija- ja ajokorttia sekä sujuva suomen kielentaito.

Vaativan ja monipuolisen tehtäväkuvan vuoksi palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 5 mukainen. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään ja haluat olla mukana luomassa uutta, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Toni Jussliniin, toni.jusslin@reila.fi.  

Hakulomake