Vastaanottotyöntekijä Inex Partnersin logistiikkakeskukseen Sipooseen

Hakuaika

07.06.22 - 10.07.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Sipoo

Työaika

kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Kategoria

aulavartija

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt kokoaikaista ja vakituista vastaanottotyöntekijää Inex Partnersin logistiikkakeskukseen Sipooseen.

Työhön vastaanotossa kuuluu erilaisia asiakaspalvelutehtäviä mm. vieraiden vastaanottamista ja neuvontaa sekä kulunvalvontaa. Arvostamme asiakaspalvelulähtöistä ja positiivista asennetta niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Kaikki vastaanottotyöntekijämme ovat koulutettuja vartijoita, joten toivomme, että sinulla on voimassa oleva vartijakortti, mutta tarvittaessa hoidamme koulutukset kuntoon.

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin tason 3. mukaisesti. Lisäksi saat Suomen parhaat henkilöstöedut, joihin voit tutustua täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Aulassa vuorot ovat ma-pe klo 7.30-15.30.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan turvallisuusalan tehtäviin sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin.

Laitathan hakemuksesi tulemaan viipymättä, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ensimmäinen haastattelukierron toteutetaan videohaastattelun muodossa ja tämän perusteella kutsumme hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun. Lisätietoja tehtävästä antaa Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Meri Miettinen, meri.miettinen@reila.fi

Hakulomake