Vartijoita Sokos Joensuuhun

Hakuaika

01.06.22 - 10.07.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Joensuu

Työaika

osa-aikainen, kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Kategoria

vartija

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta. Toimintamme laajentuessa Joensuuhun tarvitsemme lisää henkilöstöä laittamaan asiat kanssamme reilaan.

Rekrytoimme nyt osa-aikaisia vartijoita Sokos Joensuuhun.

Vartijan tehtävänä on taata jokaiselle asiakkaalle turvallinen ja sujuva asiointi tavaratalossa. Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin. Työhösi kuuluu muun muassa valvomotyöskentelyä, näkyvää valvontaa sekä asiakaspalvelua.

Etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä, joilla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Toivomme sinun olevan hyväntuulinen asiakaspalvelija, jolle asiakastyytyväisyyden vaaliminen on kunniatehtävä. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä vartijakortti ovat plussaa, mutta tarvittaessa järjestämme vaadittavat kortit ja koulutukset kuntoon. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työt alkavat perehdytyksen merkeissä heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Arvostamme yhteisömme avoimuutta, huumoria ja hyvää draivia. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin.

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin mukaisesti. Lisäksi henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele.  Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa. Reila, enemmän kuin oletat!

Hakulomake