Vartijoita ja järjestyksenvalvojia (PRJV) Lahteen

Hakuaika

27.07.22 - 14.08.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Lahti

Työaika

Osa-aikainen, kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Kategoria

Vartija, PRJV

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta, sekä rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaisia tai kokoaikaisia vartijoita sekä järjestyksenvalvojia (PRJV) Lahden seudulle erilaisiin tehtäviin.

Vartijan ja järjestyksenvalvojan tehtävänä on taata asiakkaille sujuva ja turvallinen asiointi myymälässä. Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin. Työhösi kuuluu muun muassa valvomotyöskentelyä, näkyvää valvontaa myymälän puolella sekä asiakaspalvelua.

Arvostamme asiakaspalvelulähtöistä ja positiivista asennetta niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus turvallisuusalan tehtävistä, vartija- tai järjestyksenvalvojakortti ja alan koulutukset katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa hoidamme tarvittavat korttikoulutukset kuntoon. Työt alkavat perehdytyksen merkeissä joustavasti sopimuksen mukaan.

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin mukaisesti. Lisäksi henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reilan yksikön päällikkö Lauri Niemeen, lauri.e.niemi@reila.fi . Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa. Reila, enemmän kuin oletat!

Hakulomake