Vartija KESÄTÖIHIN Malmin Prismaan

Hakuaika

03.05.22 - 22.05.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Helsinki

Työaika

osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi

määräaikainen

Kategoria

vartija

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt kesän ajaksi vartijaa Malmin Prismaan.

Vartijan tehtävänä on taata asiakkaille sujuva ja turvallinen asiointi myymälässä.  Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin. Työhösi kuuluu muun muassa valvomotyöskentelyä, näkyvää valvontaa myymälän puolella sekä asiakaspalvelua.

On tärkeää, että sinulla on asiakaspalvelulähtöinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja vartijakortti katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa hoidamme tarvittavat koulutukset kuntoon.

Toivomme, että voisit aloittaa työt viimeistään kesäkuussa ja työskennellä vähintään kaksi kuukautta. Olisi hienoa, jos voisit jatkaa työskentelyä myös syksyllä.

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin mukaisesti. Maksamme kesätyöntekijöillemme myös allekirjoitusbonuksen, jonka suuruus on 200 euroa. Lisäksi kesätyöntekijätkin saavat S-ryhmän huikeat henkilöstöedut, joita ovat ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä, kattava työterveyspalvelu, vakuutusturva ja ePassi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan turvallisuusalan tehtäviin sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus päästä uudistamaan toimialaa ja haastamaan vanhentuneita toimintamalleja. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin.

Laitathan hakemuksesi tulemaan viipymättä, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakulomake