Valvomotyöntekijä Prisma Triplaan

Hakuaika

15.06.21 - 27.06.21

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Helsinki

Työaika

osa-aikainen, kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt Prisma Triplaan osa-aikaista valvomotyöntekijää.

Koska me Reilassa haluamme tehdä asioita eri tavalla, ei tämäkään tehtävä ole perinteinen valvomotehtävä. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa hävikin torjunta, kulunvalvonta, rikosilmoitinjärjestelmien hallinnointi sekä operatiiviset tehtävät.

Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta turvallisuusalan tehtävistä sekä voimassa olevaa vartijakorttia. Hyvät tietotekniset taidot ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa sekä erinomainen paineensietokyky ovat avain työssä onnistumiselle. Arvostamme innostunutta ja motivoitunutta työotetta sekä hyvää draivia. Prisma Tripla on auki 24/7 ja valvomossa vuorot klo 8-20 ja klo 20-08.

Vaativan ja monipuolisen tehtäväkuvan vuoksi palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 4 mukainen. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään ja haluat olla mukana luomassa uutta, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Toni Jussliniin toni.jusslin@reila.fi.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa. Videohaastatteluiden perusteella kutsumme hakijoita jatkohaastatteluun.

Hakulomake