TURVARESPA – JÄRJESTYKSENVALVOJIA HOTELLEIHIN

Hakuaika

12.07.22 - 07.08.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Helsinki, Espoo, Vantaa

Työaika

kokoaikainen, osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Kategoria

turvarespa

Oletko jo kokenut ”järkkäri” tai hotellialan ammattilainen tai onko sinulla jo hiukan kokemusta jommastakummasta tai jopa molemmista? Kiinnostaisiko sinua ura turvallisuuden ja hotellien maailmassa?  

Rekrytoimme nyt Sokotel Oy:n Sokos Hotellien ja Radisson Blu Hotellien vastaanottoihin TURVARESPA – JÄRJESTYKSENVALVOJIA pääkaupunkiseudulle.

Tässä tehtävässä olet avainasemassa varmistamassa hotellien asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuutta. Osallistut laajasti hotellin vastaanoton työtehtäviin ja varmistat turvallisen ja viihtyisän asiointi- ja työskentely-ympäristön. Autat myös hotellin henkilökuntaa luomaan vieraillemme unohtumattomia elämyksiä.

Odotamme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä
  • Positiivista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Kiinnostusta ja osaamista turvallisen asiointi- ja työskentely-ympäristön varmistamiseen.
  • Järjestyksenvalvojan koulutus ja/tai majoitus- ja ravintola-alan työkokemus katsotaan eduksi
  • Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät kansainvälisessä ympäristössä sekä innostavan ja osaavan tiimin
  • Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi ja luoda uraa esimerkiksi hotelli- ja/tai turvallisuusalalla
  • S-ryhmän kattavat henkilöstöedut (esim. ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä; kattavat työterveyspalvelut; vakuutusturvan; ePassi)
  • Tehtävässä edellytetään järjestyksenvalvojan pätevyyttä, joten jos sinulla se jo on, niin hyvä. Jos ei, niin tarjoamme koulutuksen.

Haemme työntekijöitä vakituiseen kokoaikaiseen yötyöhön, jolloin työaika on 90 h / 3 vko jakso. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Työtehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta ja palkkaus on palkkaryhmän 4 tai 5 mukainen.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa ja tämän perusteella kutsumme hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Meri Miettinen, meri.miettinen@reila.fi.

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän toimipaikkojen turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Sokotel Oy on osa S-ryhmää ja operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Hotellit sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Hakulomake