TEKIJÖITÄ VAATIVAAN LIIKKUVIEN PALVELUIDEN PILOTTIIN

Hakuaika

16.02.21 - 28.02.21

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Helsinki, Vantaa

Työaika

osa-aikainen, kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalvelujen edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän toimipaikkojen turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt asiakkaallemme tekijöitä vaativaan liikkuvien palveluiden pilottiin. Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työsuhteita ja vakituinen työsuhde solmitaan Reila Palvelut Oy:n kanssa. Työn luonteen vuoksi edellytämme tehtävään valituilta henkilöiltä turvallisuusselvitystä ja luottotietojen tarkistusta.

Etukäteen suunnitelluilla asiakaskäynneillä hoidetaan monimuotoisia turvallisuuden ja myymälätoimintojen tehtäviä. Kyseessä on täysin uudenlainen ja mielenkiintoinen tehtävä, joten tässä tehtävässä pääset näyttämään kykysi ja taitosi ja uudistamaan kanssamme alaa.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on jo aikaisempaa kokemusta turvallisuusalan tehtävistä ja joka on turvallisuuslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartija- ja ajokorttia. Työvuorot painottuvat tällä hetkellä aamuun.

Palkkaus on vartiointialan TES taso 4A. Lisäksi saat Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Toni Jussliniin toni.jusslin@reila.fi.

Hakulomake

  • * Pakollinen kenttä

    Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytäntö-sivulta.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.