TEKIJÄ LIIKKUVAAN PALVELUVARTIOINTIIN

Hakuaika

04.01.21 - 17.01.21

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Helsinki

Työaika

osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalvelujen edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän toimipaikkojen turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaista tekijää liikkuvaan palveluvartiointiin.

Palveluvartijan tehtävänä on liikkua vartijakäynneille autolla asiakastarpeisiin ja vartijakutsuhälytyksiin perustuen. Etukäteen suunnitelluilla asiakaskäynneillä hoidetaan monimuotoisia turvallisuuden ja myymälätoimintojen tehtäviä. Tämän lisäksi palveluvartijat hoitavat myös äkillisesti esiintyviä ja akuutteja palvelutarpeita.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka on turvallisuuslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen ja haluaa ”perinteisen” vartioinnin lisäksi avustaa ja tukea asiakaskohteen henkilökuntaan. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartija- ja ajokorttia. Työvuorot ajoittuvat tällä hetkellä aamuun ja iltaan.

Palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 3 mukainen ja lisäksi saat Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Toni Jussliniin toni.jusslin@reila.fi.

Hakulomake

  • * Pakollinen kenttä

    Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytäntö-sivulta.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.