Stedi-palveluvartijoita pääkaupunkiseudulle

Hakuaika

18.11.21 - 05.12.21

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Helsinki, Espoo, Vantaa

Työaika

osa-aikainen, kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalvelujen edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän toimipaikkojen turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt pääkaupunkiseudun myymälöihin kokoaikaisia ja osa-aikaisia Stedi-palveluvartijoita.

Etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä, joilla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Olet aktiivinen osallistuja ja haluat tehdä erilaisia tehtäviä.

Stedi-palveluvartijana ylläpidät asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin ja turvallisuustilanteisiin. Vartioinnin lisäksi osallistut monipuolisesti myymälän avustaviin tehtäviin sekä myymälän yleisilmeestä huolehtimiseen. Olet merkittävä osa myymälän työyhteisöä.

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja/tai turvallisuusalalta katsotaan eduksi. Tärkeää on, että sinulle on asiakaspalvelulähtöinen ja positiivinen asenne sekä uskallusta puuttua turvallisuustilanteisiin. Työ edellyttää oma-aloitteisen työskentelyotteen lisäksi nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartijakorttia. Koulutamme vartijakortin tarvittaessa.

Palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 2 mukainen ja lisäksi maksamme erillisen kohdekohtaisen lisän.  Lisäksi saat Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Saara Sollmaniin saara.sollman@reila.fi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa ja tämän perusteella kutsumme hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun.

Hakulomake