Seifi-turvamyyjiä KESÄTÖIHIN HOK-Elannon myymälöihin

Hakuaika

03.06.22 - 26.06.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Helsinki, Espoo, Vantaa

Työaika

osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi

määräaikainen

Kategoria

seifi

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt kesän ajaksi pääkaupunkiseudun HOK-Elannon myymälöihin Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle kymmeniä Seifi-turvamyyjiä.

Seifinä pääset työskentelemään monipuolisesti myymälän eri tehtävissä ja olemaan merkittävä osa myymälän työyhteisöä. Suurimman osan työajastasi käytät kaupan alan tehtäviin, kuten kassatyöskentelyyn ja hyllytykseen, mutta tämän lisäksi ylläpidät asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin. Oheisesta linkistä voit käydä kurkkaamassa, mitä Reilan Antti kertoo Seifin työstä: https://www.youtube.com/watch?v=7bAPn6PiZRM 

Tarjolla on erimittaisia osa-aikaisia työsuhteita kesän ajaksi. Osa työsuhteista on mahdollista aloittaa jo keväällä ja olisi hienoa, jos voisit jatkaa työskentelyä myös syksyllä. Toivomme, että pystyt työskentelemään kesällä vähintään kaksi kuukautta. Työvuorot painottuvat iltaan, yöhön ja viikonloppuun. Tarjoamme toiveittesi mukaa 20-30h/vko työsopimuksia, mutta halutessasi voit työskennellä myös yli 30 tuntia viikossa.

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja/tai turvallisuusalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeää on, että sinulle on asiakaspalvelulähtöinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Voimassa oleva vartijakortti luetaan eduksi, mutta tarvittaessa järjestämme tarvittavat kortit kuntoon.

Maksamme kaupan työehtosopimuksen C1-tason palkan eli lähtöpalkka on 12.68 euroa tunnilta + kaupan hyvät lisät.  Lisäksi saat Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joita ovat ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä, kattava työterveyspalvelu, vakuutusturva ja ePassi. Maksamme kesätyöntekijöillemme myös allekirjoitusbonuksen, jonka suuruus on 200 euroa.

Hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa ja tämän perusteella kutsumme hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun. Lisätietoa Reilan kesätöistä voi kysyä Anna Lanterilta anna.lanteri@reila.fi.

Hakulomake