Seifi-turvamyyjiä HOK-Elannon myymälöihin

Hakuaika

16.11.21 - 05.12.21

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Helsinki, Espoo, Vantaa

Työaika

osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt pääkaupunkiseudun HOK-Elannon myymälöihin turvamyyjiä eli Seifejä.

Seifinä pääset työskentelemään monipuolisesti myymälän eri tehtävissä ja olemaan merkittävä osa myymälän työyhteisöä. Suurimman osan työajastasi käytät kaupan alan tehtäviin, kuten kassatyöskentelyyn ja hyllytykseen, mutta tämän lisäksi ylläpidät asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin ja turvallisuustilanteisiin. Oheisesta linkistä voit käydä kurkkaamassa, mitä Reilan Antti kertoo työstään: https://www.youtube.com/watch?v=7bAPn6PiZRM  

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja/tai turvallisuusalalta katsotaan eduksi.  Tärkeää on, että sinulle on asiakaspalvelulähtöinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan ja uskallusta puuttua turvallisuustilanteisiin. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Vartijakortti katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa hoidamme tarvittavat koulutukset kuntoon.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan (kaupan tes, C1-taso) lisäksi Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö Seifin tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä palveluesimies Saara Sollmanniin saara.sollman@reila.fi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa ja tämän perusteella kutsumme hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun.

Hakulomake