Seifi- Turvamyyjä

Hakuaika

29.01.20 - 15.04.20

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Helsinki

Työaika

Vakituinen

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Moi! Kiinnostaako kaupan alan tehtävät, jossa lisämausteena turvallisuus? Meillä Seifinä eli turvamyyjänä pääset työskentelemään monipuolisesti myymälän eri tehtävissä. Lisäksi ylläpidät asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Olet merkittävä osa myymälän työyhteisöä.

Haemme nyt Helsingin alueelle HOK-Elannon myymälöihin lisää Seifejä. Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaista työtä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässä.

Meillä on mukavaa porukkaa sekä joustavat ja monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Ja mikä parasta, saat kilpailukykyisen palkan (kaupan tes, C1-taso) ja Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Jos sinulla on jo kokemusta myyjän ja/tai vartijan tehtävistä, tässä on sinulle loistava mahdollisuus päästä hyödyntämään ja laajentamaan osaamistasi. Järjestämme tarvittavat koulutukset yhteistyökumppanimme kanssa. Katsomme eduksi, jos sinulla on jo vartijakortti ja aiempaa kokemusta kaupan tai turvallisuusalan tehtävistä.

Oheisesta linkistä voit käydä kurkkaamassa, mitä Reilan turvamyyjä Teemu kertoo työstään https://www.youtube.com/watch?v=lzE1EUE4ldg Jos koet olevasi sopiva henkilö Seifin tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele.

Lisätietoja ja hakeminen

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimieheen Kaisa Sipiläiseen, tavoitettavissa tiistaisin ja torstaisin klo 14-15, 050 513 1815 tai kaisa.sipilainen@sok.fi

Hakulomake

  • * Pakollinen kenttä

    Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytäntö-sivulta.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.