Seifi JYSK Myymälöihin ja TH-markettiin

Hakuaika

27.07.22 - 14.08.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Vantaa

Työaika

Osa-aikainen, kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Kategoria

Seifi

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä. Reila tuottaa myös palveluita S-ryhmän ulkopuolisille asiakkaille.

Rekrytoimme nyt myyntiorientoituneita Seifejä ulkoisten asiakkuuksien toimeksiantoihin Vantaan Porttipuiston, sekä Tammiston alueelle.

Seifin monipuolisessa tehtäväkentässä yhdistyvät kiinnostavalla tavalla kaupan alan ja turvallisuusalan tehtävät. Asiakaskohteissa Seifi osallistuu kaikkiin myymälän toimintoihin tehden niin kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua, kuin tavoitteellista myyntiä. Lisäksi Seifi huolehtii asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuudesta ennaltaehkäisemällä omalla toiminnallaan ongelmatilanteiden syntymistä sekä puuttumalla mahdollisiin häiriöihin ja turvallisuustilanteisiin.

Tämä työ sopii siis henkilölle, joka ymmärtää myyntityön lainalaisuudet ja on erinomainen asiakaspalvelija, mutta samalla valmis tekemään myös rutiininomaisia kaupan alan tehtäviä ja ylläpitämään turvallisuutta. Etsimme ennen kaikkea hyviä tyyppejä, joilla on asenne kohdallaan ja halu oppia uutta. Aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta ei vaadita, mutta katsomme sen eduksi.

Seifin työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Voimassa oleva vartijakortti katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa järjestämme vartijakortit kuntoon. Käytännön työhön annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan (kaupan TES, C1-taso) lisäksi Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Lisäksi osassa toimipaikoissa työntekijämme saavat myös asiakkaidemme omalle henkilökunnalleen myöntämiä ostoetuuksia.

Jos koet olevasi sopiva henkilö Seifin tehtävään ulkoisten asiakkuuksiemme parissa ja haluat olla mukana luomassa uutta, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Saara Sollmanniin saara.sollman@reila.fi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa, joten tarkkaile sähköpostiasi.

Hakulomake