Piirivartijoita pääkaupunkiseudulle

Hakuaika

03.06.22 - 10.07.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Helsinki

Työaika

kokoaikainen, osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Kategoria

vartija

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalvelujen edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän toimipaikkojen turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaisia ja kokoaikaisia piirivartijoita pääkaupunkiseudulle.

Piirivartijat kiertävät hyvin varustelluilla autoilla S-ryhmän myymälöitä ennalta sovitun ajolistan mukaisesti. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on turvallisuuslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartija- ja ajokorttia. Työt alkavat perehdytyksen merkeissä heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Työvuorot alkavat (ja päättyvät) Ässäkeskuksesta Helsingin Vallilasta.

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin, tason 3 mukaisesti. Lisäksi henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reilan palveluesimies Toni Jussliniin toni.jusslin@reila.fi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa ja tämän perusteella kutsumme hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun. Reila, enemmän kuin oletat!

Hakulomake