Piirivartijoita Lahteen

Hakuaika

12.07.22 - 07.08.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Lahti

Työaika

kokoaikainen, osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Kategoria

piirivartija

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalvelujen edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän toimipaikkojen turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaisia tai kokoaikaisia piirivartijoita Lahteen.

Piirivartijat kiertävät hyvin varustelluilla autoilla S-ryhmän myymälöitä, pääosin Prismoja ja Sokoksia, ennalta sovitun ajolistan mukaisesti ja täydentävät myymälävartiointia tehden muun muassa valvomotyöskentelyä ja näkyvää valvontaa myymälän puolella. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on turvallisuuslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta turvallisuusalan tehtävistä. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartija- ja ajokorttia.

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin, tason 3 mukaisesti. Lisäksi henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reilan Lauri Niemeen, lauri.e.niemi@reila.fi . Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa ja tämän perusteella kutsumme hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun. Reila, enemmän kuin oletat!

Hakulomake