Palveluesimies Reilan käteisrahahuoltoon

Hakuaika

29.03.21 - 12.04.21

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Vantaa

Työaika

kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Haemme nyt PALVELUESIMIESTÄ Vantaan laskentakeskukseen, jossa työskentelee noin 20 käteisrahahuollon ammattilaista.

Palveluesimiehenä vastaat Vantaan laskentakeskuksen operatiivisesta esimiestyöstä sekä tuotannon tuloksellisesta toiminnasta ja kehittämisestä. Palvelusesimiehenä varmistat laskentakeskuksen asiakastyytyväisyyden ja määriteltyjen palvelutasojen toteutumisen. Huolehdit roolissasi tuotannon resursoinnista, päivittäisestä työnjohdosta sekä henkilöstön hyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä. Palveluesimies raportoi tuotantojohtajalle.

Esimieskokemus ja kokemus tuloksellisesta toiminnasta ovat edellytys työssä menestymiselle. Toivomme, että sinulla on kyky innostaa, opastaa ja motivoida alaisiasi.  Olet kannustava, positiivinen ja aidosti läsnä oleva esimies. Olet avarakatseinen uudistaja ja uskallat tarttua vaikealtakin tuntuviin haasteisiin ja etsiä ratkaisuja niihin.  Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja rahahuollon prosessien tuntemus luetaan eduksi.

Rekrytoitavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

Reila on kasvava ja kehittyvä yritys, jossa on tekemisen meininki. Meillä vastuuta annetaan, mutta tarvittaessa annamme tukea myös toisillemme. Meillä on tapana nähdä mahdollisuuksia haasteiden sijaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi ja osallistumaan toimintamme kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme Suomen parhaat S-ryhmän henkilöstöedut. Huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Jos siis koet olevasti sopiva henkilö tähän tehtävään, laita hakemuksesi tulemaan pikaisesti oheisesta linkistä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat 31.3 klo 14:00-15:30 ja 6.4 klo 14:00-15:30 tuotantojohtaja Kaisa Lindholmilta numerosta 010 76 82581. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa ja sen perusteella kutsumme hakijoita jatkohaastatteluun.