Paikallisvartija Inex Partnersin logistiikkakeskukseen Sipooseen, vuorotteluvapaan sijaisuus

Hakuaika

20.07.22 - 14.08.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Sipoo

Työaika

kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi

määräaikainen

Kategoria

vartija

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme paikallisvartijaa Inex Partnersin logistiikkakeskukseen Sipooseen kokoaikaiseen ja määräaikaiseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Työt alkavat elo-syyskuussa ja kestävät 6kk.

Paikallisvartijana työskentelet logistiikkakeskuksen portilla. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa ajoneuvoliikenteen valvomista, kulunvalvontaa ja erilaiset asiakaspalvelutehtäviä.

Etsimme joukkoomme hyvää tyyppiä, joilla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne vartijan työtä ja työkavereita kohtaan. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta turvallisuusalalta ja vartijakortti, mutta tarvittaessa hoidamme korttikoulutukset kuntoon. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin mukaisesti. Lisäksi saat Suomen parhaat henkilöstöedut, joihin voit tutustua täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Laitathan hakemuksesi tulemaan viipymättä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos haluat kysyä lisää, olethan yhteydessä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Meri Miettiseen meri.miettinen@reila.fi

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Hakulomake