KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ liikkuvaan palveluvartiointiin

Hakuaika

04.05.22 - 29.05.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Helsinki

Työaika

osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi

määräaikainen

Kategoria

palvelupiiri

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalvelujen edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän toimipaikkojen turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ liikkuvaan palveluvartiointiin.

Palveluvartijan tehtävänä on liikkua vartijakäynneille autolla asiakastarpeisiin ja vartijakutsuhälytyksiin perustuen. Etukäteen suunnitelluilla asiakaskäynneillä hoidetaan monimuotoisia turvallisuuden ja myymälätoimintojen tehtäviä. Perinteisen vartioinnin lisäksi palveluvartijat tekevät pieniä myymälän avustavia tehtäviä, kuten korien vieminen, hyllyjen siistiminen ja pienet hyllytystehtävät. Tämän lisäksi palveluvartijat hoitavat myös äkillisesti esiintyviä ja akuutteja palvelutarpeita.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka on turvallisuuslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen ja haluaa ”perinteisen” vartioinnin lisäksi avustaa ja tukea asiakaskohteen henkilökuntaan. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartija- ja ajokorttia. Järjestämme tarvittaessa vartijakortin kuntoon. Työvuorot ajoittuvat aamuun ja iltaan ja töitä on tarjolla noin 80-120h/3viikkoa. Toivomme, että pysytyt sitoutumaan kesätöihin vähintään kahden kuukauden ajaksi.

Palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 3 mukainen. Lisäksi myös kesätyöntekijät saavat S-ryhmän huikeat henkilöstöedut, joita ovat ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä, kattava työterveyspalvelu, vakuutusturva ja ePassi. Maksamme kesätyöntekijöillemme myös allekirjoitusbonuksen, jonka suuruus on 200 euroa.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, hae paikkaa pikaisesti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa ja tämän perusteella kutsumme hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun. Lisätietoa Reilan kesätöistä antaa Anna Lanteri anna.lanteri@reila.fi.

Hakulomake