Järjestyksenvalvojia (PRJV) Riihimäen Prismaan

Hakuaika

29.06.22 - 21.08.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Riihimäki

Työaika

kokoaikainen, osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Kategoria

järjestyksenvalvoja

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt koko- ja osa-aikaisia Järjestyksenvalvojia Riihimäen Prismaan.

Järjestyksenvalvojan tehtävänä on taata asiakkaille sujuva ja turvallinen asiointi myymälässä.  Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin. Työhösi kuuluu muun muassa valvomotyöskentelyä, näkyvää valvontaa myymälän puolella sekä asiakaspalvelua.

Arvostamme asiakaspalvelulähtöistä ja positiivista asennetta niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus turvallisuusalan tehtävistä ja voimassa oleva vartija- ja järjestyksenvalvojakortti katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa hoidamme tarvittavat koulutukset kuntoon

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin mukaisesti. Lisäksi henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Työt alkaa 3.9.2022 ja koulutukset ja perehdytykset tarpeen mukaan jo aikaisemmin. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reilan Lauri Niemeen lauri.e.niemi@reila.fi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa ja tämän perusteella kutsumme hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun. Reila, enemmän kuin oletat!

Hakulomake