Järjestyksenvalvojia KESÄTÖIHIN Sokos Helsinkiin

Hakuaika

04.05.22 - 29.05.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Helsinki

Työaika

osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi

määräaikainen

Kategoria

järjestyksenvalvoja

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt kesän ajaksi järjestyksenvalvojia Sokos Helsinkiin.

Järjestyksenvalvojan tehtävänä on taata asiakkaille sujuva ja turvallinen asiointi myymälässä.  Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin. Työhösi kuuluu muun muassa valvomotyöskentelyä, näkyvää valvontaa tavaratalon puolella sekä asiakaspalvelua. Käy kurkkaamassa oheisista videosta mitä viime kesän kesätyöntekijä Jonne kertoo työstään.

On tärkeää, että sinulla on asiakaspalvelulähtöinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Järjestyksenvalvojan työ edellyttää vartijakortin lisäksi järjestyksenvalvojakorttia.

Toivomme, että voisit aloittaa työt viimeistään kesäkuussa ja työskennellä vähintään kaksi kuukautta. Olisi hienoa, jos voisit jatkaa työskentelyä myös syksyllä.

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin tason 4. mukaisesti. Maksamme kesätyöntekijöillemme myös allekirjoitusbonuksen, jonka suuruus on 200 euroa. Lisäksi kesätyöntekijätkin saavat S-ryhmän huikeat henkilöstöedut, joita ovat ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä, kattava työterveyspalvelu, vakuutusturva ja ePassi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan turvallisuusalan tehtäviin sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus päästä uudistamaan toimialaa ja haastamaan vanhentuneita toimintamalleja. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin.

Laitathan hakemuksesi tulemaan viipymättä, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakulomake