Järjestyksenvalvojia (PRJV) kauppakeskus Galleriaan

Hakuaika

14.07.22 - 07.08.22

Työnantaja

Reila Palvelut Oy

Paikkakunta

Espoo

Työaika

kokoaikainen, osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi

vakituinen

Kategoria

järjestyksenvalvoja

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt kauppakeskus Galleriaan Espoon Leppävaaraan JÄRJESTYKSENVALVOJIA

Työpäivääsi kuuluu muun muassa vartiointikierroksia, valvomotyöskentelyä ja asiakaspalvelua. Huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisevällä toiminnalla sekä puuttumalla mahdollisiin häiriötilanteisiin. Kohteessa työskennellään maanantaista sunnuntaihin klo 15–22.30 ja tarjolla on sekä osa- että kokoaikaisia työsuhteita. Työt alkavat perehdytyksen merkeissä elokuussa.

Toivomme, että sinulla on jo jonkun verran työkokemusta turvallisuusalasta tai turvallisuusalan koulutus. Jotta pärjäät tehtävässä, tulee sinulla olla roppakaupalla oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja motivaatiota turvallisuusalan töitä kohtaan sekä halua kehittyä. Myös paineensietokyky ja rohkeus puuttua turvallisuustilanteisiin ovat avainasemassa tehtävässä onnistumisen kannalta. Työ järjestyksenvalvojana edellyttää lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia.

Palkkaus on turvallisuusalan työehtosopimuksen tason 3. mukainen.  Lisäksi henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Lisätietoa tehtävästä antaa Reilan Miikka Virta miikka.virta@reila.fi.

Hakulomake