Avoimet työpaikat

Patrol -vartijoita Helsinkiin

Helsinki

Hakuaikaa jäljellä 7pv

VARTIJOITA ITÄKESKUKSEN ASIAKASOMISTAJAPALVELUUN

Helsinki

Hakuaikaa jäljellä 7pv

Seifi-turvamyyjiä HOK-Elannon myymälöihin

Helsinki, Espoo, Vantaa

Hakuaikaa jäljellä 7pv

Seifi-turvamyyjiä S-market Nikkilään ja Söderkullaan

Sipoo

Hakuaikaa jäljellä 7pv

Seifi-turvamyyjä S-market Näsiin

Porvoo

Hakuaikaa jäljellä 7pv

Vartijoita Prisma Forssaan

Forssa

Hakuaikaa jäljellä 14pv

Järjestyksenvalvoja Prisma Itäkeskukseen

Helsinki

Hakuaikaa jäljellä 14pv

Avoin hakulomake

Reilan työpaikat

Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme ihmisiä, joilla on palveluhalua, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta. Meillä myös työntekijän asiat pidetään reilassa: kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme käyttöösi S-ryhmän kattavat (Suomen monipuolisimmat) henkilöstö- ja partneriedut sekä erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoa toimintaperiaatteistamme löydät alla olevista linkeistä:

Miksi töihin S-ryhmään ja henkilöstöetumme

Osuustoiminta ja asiakasomistajuus

Vastuullisuus

Eettiset periatteet

Usein kysyttyä

Millaisia työtehtäviä Reilassa on?

Reila Palvelut Oy tuottaa käteisrahahuolto- ja turvallisuuspalveluja. Reilasta löytyykin siis hyvin moninaisia työtehtäviä. Tutustu avoimiin tehtäviin sivuillamme. Seuraathan myös meidän some-kanavia, jossa kerromme Reilasta ja työtehtävistä tarkemmin Facebook, Instagram.

Miten hakeutua Reilalle töihin?

Löydät avoimet työpaikkamme tältä sivulta. Jos löydät sinua kiinnostavia työtehtäviä, niin voit jättää hakemuksen hakulomakkeen kautta. Rekrytointimme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja selvittää löytyykö Reilasta sinulle sopivia tehtäviä.

Kuka voi hakea Reilaan?

Reilaan voi hakea kuka vaan täysi-ikäinen. Ensisijaisesti Reilaan haetaan hyviä tyyppejä, ei todistuksia. Me perehdytämme ja koulutamme tarpeen mukaan. Rohkeasti vain hakemusta tulemaan, niin keskustellaan millaisia mahdollisuuksia sinulla olisi työskennellä Reilassa.

Mikä on Seifi?

Seifi eli turvamyyjä on asiakaspalvelun ammattilainen, jolta löytyy myös turva-alan pätevyys. Kyseessä on työnkuva, jossa yhdistyvät turvallisuusala, asiakaspalvelu ja myyntityö. Seifinä pääsee työskentelemään monipuolisesti myymälän eri tehtävissä ja myymälätyön lisäksi Seifi ylläpitää ja varmistaa asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Tutustu Seifiin tarkemmin täällä.

Miten Reilan työtehtäviin perehdytetään?

Koulutamme ja perehdytämme työtekijämme aina työtehtäviin. Koulutus – ja perehdytyskokonaisuus riippuu mihin työtehtävään henkilö työllistyy. Haluamme varmistaa, että työntekijöillämme on riittävä osaaminen työtehtävien suorittamiseen. Tarvittaessa järjestämme myös esimerkiksi vartijakoulutukset, yhdessä kumppaniyrityksiemme kanssa.

Onko oppisopimuksella mahdollista työllistyä Reilassa?

Kyllä tapauskohtaisesti normaalin rekrytointiprosessin kautta ja yhteistyössä oppilaitoksen kanssa. Kysy meiltä rohkeasti lisää oppisopimusmahdollisuuksista.

Millaiset etenemismahdollisuudet Reilassa on?

Reila Palvelut Oy on osa S-ryhmää. Tullessasi töihin Reilaan on uramahdollisuudet S-ryhmässä kattavat. Meillä Reilassa on periaate, että kun hoidat työsi hyvin ja täytät odotukset, haluamme myös palkita siitä uusilla mahdollisuuksilla. Haluamme pitää hyvistä tekijöistä kiinni! Kasvavassa yrityksessämme uusia mahdollisuuksia tulee jatkuvasti.

Miten Reila liittyy S-ryhmään?

Reila Palvelut on 100%:sti suomalainen, SOK:n omistama tytäryhtiö ja siten osa S-ryhmää. Reila tuottaa käteisrahahuolto- ja turvallisuuspalveluita yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille valtakunnallisesti.

Mitä etuja Reila tarjoaa työntekijöille?

Reila tarjoaa työntekijöilleen S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1600 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3-25 prosenttia: Esimerkiksi päivittäistavarasta -3% käyttötavaroista -15%, ravintolassa ruoasta ja juomasta -25%. Näiden lisäksi on muun muassa hotellietuja. Henkilökunta saa sekä Bonusta että etuja myös yhteistyökumppaneilta. Yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi Viking Line, LähiTapiola ja Isku. Prosentuaalisten etujen lisäksi henkilöstöllä on käytössä työnantajan tarjoama ePassi-etu. Voit käyttää ePassin Flex-saldoasi liikunta- ja kulttuuripalveluihin, työmatkaliikkumiseen sekä hyvinvointipalveluihin kalenterivuoden loppuun saakka – saldo nollautuu vuodenvaihteessa.

Palkkaamme tänäkin vuonna satoja uusia työntekijöitä

Jopa -25 % henkilökunta-alennusta S-ryhmän toimipaikoista

Työkaveria S-ryhmässä

Parasta Reilassa?

”Ehdottomasti parasta työpaikallani on työporukka. Mahtava ilmapiiri!”

”Esimieheni mahdollistaa itseni kehittämisen ja haastamisen työtehtävissäni.”

”Hyvä yhteishenki, haasteiden kohtaaminen ja voittaminen yhdessä.”

”Innostavat ja tsemppaavat kollegat, jatkuva toiminnan kehittäminen ja mikään ei ole mahdotonta – henki.”

”Yhdessä tekemisen meininki, rempseä, mutta kuitenkin täsmällinen työote.”

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää

Kysy palveluistamme tai työpaikoista, ehdota ja anna palautetta. ­Reilasta saa kysyä, ja vastaamme mielellämme.

Vaihde: 010 76 81005
Sähköposti: etunimi.sukunimi@reila.fi
Postiosoite: Reila Palvelut Oy, PL 75, 00088 S-RYHMÄ