Seifi-turvamyyjähaku käynnissä, lue Diegon kokemuksia

27.11.2019

Kirjoittaja reila

Löytyykö kokemusta tai kiinnostusta kaupanalasta tai turvallisuusalasta? Mahtavaa, tule meille duuniin ja fiksataan uraputkesi Reilaan! Meillä löytyy töitä tällä hetkellä muun muassa Seifi-turvamyyjille.

Seifi-turvamyyjämme Diego on työskennellyt turvamyyjänä Reilassa jo kevään pilotoinnista asti ja hänellä onkin turvamyyjän työstä hyvä kokemus. Diego kertoo, että ”Iso osa työstäni on myyjän työtä, mutta samalla pidän huolta kaupan turvallisuudesta.” Alussa Diegolla oli töissä useita tilanteita, joissa häntä tarvittiin. Hän kertoo, että ”Nyt kun kasvoni ovat käyneet tutuiksi, jo se on riittänyt ennaltaehkäisemään ongelmia”.  Diego kertoo, että hän on ajan kuluessa myös oppinut ennakoimaan tilanteita jo etukäteen. Hyvä turvamyyjä pyrkiikin hoitamaan tilanteen aina siten, että voimankäyttöä tarvitaan mahdollisimman vähän. Diego onkin hoitanut turvallisuutta S-marketissa esimerkillisesti.

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi Reilan mahtavaa porukkaa sekä Diegon työkaveriksesi, niin laitahan hakemusta meille tulemaan. Reilan avoimet työpaikat löydät täältä.

Reilaan töihin