Vartiointi

Vartijamme ovat turvallisuus- ja palvelualan moniottelijoita, joilta sujuu yhtä lailla jämäkkä myymäläturvallisuuden suojelu kuin luonteva asiakaspalvelu.

Turvallisuustehtävien lisäksi vartija voi suorittaa myös erilaisia asiakkaan toimintaa tukevia tehtäviä erikseen määritellyn mukaisesti. Vartioinnin tavoitteena on ennaltaehkäisevällä valvonnalla ja häiriötilanteisiin puuttumalla tukea toimipaikan häiriötöntä toimintaa ja liiketoiminnan jatkuvuutta, sekä rakentaa edellytyksiä turvalliselle asioinnille ja työskentelylle.

Muut palvelumme

Seifi-turvamyyjä

Reila toimii ihmiseltä ihmiselle, myös turvallisuusasioissa. Seifi-palvelumme ammattilaiset turvaavat ja ennalta-ehkäisevät, mutta osallistuvat myös asiakaspalveluun. Seifit ovat luonnollinen osa henkilökuntaa.

LUE LISÄÄ

Aulapalvelut

Turvallisuus aina ensin. Kun se on reilassa, ensivaikutelma asiakaspalvelutilanteissa on kaikki kaikessa. Aulapalvelumme hoitaa asiakaskohtaamiset ystävällisesti ja ammattitaidolla.

LUE LISÄÄ

Järjestyksenvalvonta

Järjestys se olla pitää. Luontevalla otteella järjestyksenvalvoja varmistaa toimipaikan häiriöttömän toiminnan. Ihmiskeskeisyys ja tilannetaju luovat edellytykset joustavalle ja turvalliselle asioinnille ja työskentelylle.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää

Kysy palveluistamme tai työpaikoista, ehdota ja anna palautetta. ­Reilasta saa kysyä, ja vastaamme mielellämme.

Vaihde: 010 76 81005
Sähköposti: etunimi.sukunimi@reila.fi
Postiosoite: Reila Palvelut Oy, PL 75, 00088 S-RYHMÄ

Reilaan töihin