Seifi-turvamyyjä on asiakaspalvelun ammattilainen ja turvallisuuden tekijä.

Seifit turvaavat myymälässä

Seifimme huolehtivat turvallisuudesta, mutta he osallistuvat myös toimipaikan tavanomaisiin tehtäviin, kun turvallisuustilanne sen mahdollistaa. He ovat siis luonnollinen osa henkilökuntaa. Seifimme ovat rautaisia vartijakoulutuksella varustettuja ammattilaisia ja he tietävät, miten toimia haastavassakin tilanteessa. Seifit ovat työpaikan luottotyyppejä, jotka etsivät ratkaisuja ongelmien sijaan.

Seifi-turvamyyjäpalvelumme perustuu toimipaikan ympäristön havainnointiin ja turvallisuuspoikkeamien ennaltaehkäisyyn. Palvelun ansiosta voidaan yllättävissä tilanteissa reagoida nopeasti, ja näin henkilökunnan työnteon sekä asiakkaiden asioinnin turvallisuus paranee.

Katso videot

Seifimme Antti kertoo lisää Seifi-turvamyyjän työnkuvasta alla olevilla videoilla. Kurkkaa videot ja jos kiinnostuksesi heräsi, niin avoimet työpaikkamme ja hakemuksen löydät täältä.

Reila - Työnkuva käytännössä

Reila - Kenelle turvamyyjän työ sopii

Reila - Henkilökuntaedut

Reila - Turvamyyjän palkka

Muut palvelumme

Vartiointi

Vartijamme ovat turvallisuus- ja palvelualan moniottelijoita, joilta sujuu yhtä lailla jämäkkä myymäläturvallisuuden suojelu kuin luonteva asiakaspalvelu.

LUE LISÄÄ

Aulapalvelut

Turvallisuus aina ensin. Kun se on reilassa, ensivaikutelma asiakaspalvelutilanteissa on kaikki kaikessa. Aulapalvelumme hoitaa asiakaskohtaamiset ystävällisesti ja ammattitaidolla.

LUE LISÄÄ

Järjestyksenvalvonta

Järjestys se olla pitää. Luontevalla otteella järjestyksenvalvoja varmistaa toimipaikan häiriöttömän toiminnan. Ihmiskeskeisyys ja tilannetaju luovat edellytykset joustavalle ja turvalliselle asioinnille ja työskentelylle.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää

Kysy palveluistamme tai työpaikoista, ehdota ja anna palautetta. ­Reilasta saa kysyä, ja vastaamme mielellämme.

Vaihde: 010 76 81005
Sähköposti: etunimi.sukunimi@reila.fi
Postiosoite: Reila Palvelut Oy, PL 75, 00088 S-RYHMÄ

Reilaan töihin