Homma Reilassa: Vartija Liilia

8.3.2020

Kirjoittaja reila

Hyvää naistenpäivää kaikille rohkeille naisille! Reilassa työskentelee jo 200 upeaa tekijää, joista peräti 39% on naisia. Tänään meillä onkin ilo tutustua Liiliaan ja hänen hommaansa Reilassa! 

Liilia, kavereiden kesken Lilli, työskentelee Helsingin Vallilassa sijaitsevan SOK:n pääkonttorin, eli Ässäkeskuksen aulapalveluissa vartijana. Aulapalvelut ovat avainasemassa sekä Ässäkeskuksen henkilökunnalle että sen vierailijoille. Työtehtäviin kuuluu niin asiakaspalvelua, kulunvalvontaa, opastamista, raportointia kuin palvelupyyntöjen välittämistäkin – eli Liilialla on vastuullinen tehtävä liike-elämän vilkkaassa ytimessä. 

Työn parhaina puolina hän mainitsee erityisesti ihmiskohtaamiset työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Vaikka työ on haastavaa, se on osoittautunut helpoksi sovittaa pienlapsiarkeen. Aulapalveluissa ei myöskään tunneta tylsiä päiviä, sillä työtehtävien hoitamisessa työkaluina voi tietokoneen ja puhelimen lisäksi olla vaikkapa ruuvimeisseli, järjestelmäkamera, rakennustyömaavarusteet tai megafoni! 

Liilian polku Ässäkeskukseen kulki kaupanalan monipuolisten tehtävien läpi. 

-Lukion jälkeen opiskelin visualistiksi ja tein niitä töitä myyjän työn ohessa. Perheen perustettuani halusin etsiä itselleni arkipäiviin painottuvan työn ja tähän tarjoutui mahdollisuus aulavartijan tehtävissä. Koska työskentelin jo entuudestaan S-ryhmän kohteessa, siirtymä Reilaan tuntui luontevalta ratkaisulta. 

Reilasta kiinnostuneille Liilialla on hyvä vinkkejä tarjolla. 

-Reila on mielenkiintoinen ja kasvava yritys, jolla on tarjota poikkeuksellisen hyvät henkilöstöedut. Meillä on jatkuvasti haussa erilaisia osaajia useisiin kohteisiin, kannattaa ehdottomasti hakea mukaan! Kehittymismahdollisuuksia on laajasti ja tulevaisuudessa voisin hyvinkin opiskella enemmän turvallisuusalaa. 

Naistenpäivän kunniaksi kysyimme vielä, mitä päivä merkitsee Liilialle. 

-Minulle se merkitsee vapautta tehdä asioita riippumatta sukupuolesta. Itse vietän naistenpäivää tyttäreni joukkuevoimisteluryhmän harjoituskisoissa ja siellä vasta tyttöenergiaa riittääkin! 

Reilaan töihin