Homma Reilassa: Seifi-turvamyyjä Teemu

17.4.2020

Kirjoittaja reila

Tällä kertaa päästään tutustumaan Reilan Seifinä työskentelevään Teemuun! Pääsiäisvapaiden päätteeksi hän kaipailikin jo kovasti takaisin työn touhuun.

Teemulla on mielenkiintoinen tausta monipuolisissa tehtävissä eri aloilla. Ennen Seifiksi ryhtymistään kokemusta kertyi niin muuttomiehenä, kioskimyyjänä kuin järkkärinäkin. Hommat menivät Reilaan siviilipalveluksen päätteeksi, kun hän sai kuulla Reilan uunituoreesta Seifi-turvamyyjäpilotoinnista.
– Etsin töitä palveluksen päättyessä ja turvallisuus- sekä kaupanala olivat jo jokseenkin tuttuja. Siksi ihan uusi, molemmat alat yhdistävä työnkuva kuulosti houkuttelevalta!

Seifin tehtävissä into ja työn merkitys ovat tuntuneet vahvana. Erityisesti työn monipuolisuus ja arvostus tuntuvat hyvältä ja kannustavat myös kinkkisemmissä tilanteissa.
– Työ on todella monipuolista ja joskus aika vaativaakin – mikä taas luo lisää motivaatiota, kun vaativistakin vuoroista selviää kunnialla. Työnsä kun tekee hyvin niin siitä kyllä kiitetään! Tuntuu todella hyvältä, kun työkaverit ja asiakkaat tulevat kertomaan turvamyyjän saapumisen tuoneen lisää turvallisuuden tunnetta myymälään. Juuri luotto omilta työkavereilta ja kanta-asiakkailta tuo draivia ja energiaa päivään.

Vapaa-ajalla Teemu toimii aktiivisesti partiolaistoiminnassa. Aktiivipartiolaisena hän onkin oppinut myös esimerkiksi johtamista, projektinhallintaa ja tapahtumien järjestämistä. Kokemuksista on paljon hyötyä myös työssä. Ja kuten partiossa, myös Reilalla on työsuhteen asiat kunnossa!
– Ehdottomasti kannattaa hakea meidän tiimiin! Alan parhaat henksuedut sekä reilu ja yhteisöllinen meininki auttaa jaksamaan vaikeinakin päivinä!

Reilaan töihin