Homma Reilassa: Seifi Olli

26.3.2020

Kirjoittaja reila

Hauska tutustua, täälläkin on homma Reilassa! Tänään meillä on ilo tutustua Olliin, Reilan Seifi-turvamyyjään. Olli tekee tärkeää työtä Helsingissä Alepa-myymälöissä. Hänellä onkin vankka myyjähistoria, johon Seifin toimenkuva on tuonut luontevan urakehityksen turvallisuuspuolelle. 

Ennen Reilalle tuloaan Olli on palvellut asiakaspalvelutehtävissä monipuolisessa ja vaativassa ympäristössä Alepa -myymälässä. 

-Lisämausteena tuli kokeiltua kepillä jäätä esimerkiksi Ruohonjuuressa ja viheralalla, mutta Alepa vei vahvasti mukanaan. Haastava myymäläympäristö oli luonteva lähtökohta harpata uralla vahvemmin turvallisuusalan puolelle, sillä Reila hoitaa myös koulutuksen tehtävään. 

Työ Seifinä on tuntunut omalta ja vastannut Ollin odotuksia. Myyjän tehtävät saavat tärkeän twistin, kun vastuu kasvaa vartijan oikeuksien ja velvollisuuksien myötä. Työssä onkin sen verran monta hyvää puolta, että Ollin on hankala valita vain yhtä parasta! 

-Vaikea kysymys tuo! Edelleen olen sitä mieltä, että parhaan työpaikan tekevät työkaverit. Lisäksi paras fiilis tulee varmaan siitä, että kun tekee työnsä hyvin, pystyy oikeasti toimimaan myyjien luottohenkilönä. Lisäksi, kun työhön pääsee kunnolla sisään ja hommat sujuu, on päivissä reippaasti hyvää vaihtelua. Ja paineen alla työskentely vain kasvattaa motivaatiota. 

Hyvät fiilikset ja kokemukset Seifin duunista näkyvät Ollin ytimekkäissä terveisissä hommasta kiinnostuneille: ”Ei muuta kun hakemusta tulille, niin oppivuorossa nähdään!” 

Reilaan töihin