Homma Reilassa: Liiketoimintajohtaja Tommi

9.6.2020

Kirjoittaja reila

Siitä lähtee upea soundi, kun koko porukka puhaltaa yhteen hiileen! Erityisen ylpeä tästä on myös Reilan liiketoimintajohtajan tehtävässä toimiva Tommi. Nyt saamme tutustua mieheen, joka osaltaan varmistaa, että markkinoiden monipuolisimman turvallisuuspalveluiden firman palvelut soivat yhä timanttisemmin myös jatkossa.

Tommi on aloittanut tehtävässään tämän vuoden huhtikuussa, joten tuoreella reilalaisella on ollut varsin vauhdikas alku poikkeuksellisen kevään myötä. Siitä huolimatta ensimmäiset kuukaudet pestissä ovat vaikuttaneet innostavasti sekä häneen itseensä että koko Reilan remmiin!

  • Tehtävässäni olen omalta osaltani tukemassa ja mahdollistamassa Reilan palvelutoimintojen kehittymistä siten, että niillä on sekä toiminnallisuuden osalta kuin myös liiketaloudellisesti kestävän kehityksen edellytykset. Ja erityisen merkityksen tähän kunniatehtävään on alusta alkaen tuonut reilalaisten aito ja näkyvä yhteishenki.

Kuinka Tommi tuli taloon? Se on tulosta jatkuvasta kiinnostuksesta oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Hän muistuttaa, että jokaiselle on tärkeää ylläpitää ja kehittää osaamistaan avoimin mielin. Tommin omalla polulla oppimisen into on näkynyt ennakkoluulottomasti yhdistellen eri kiinnostuksenkohteita. Koulutusmappiin on ehtinyt kertyä niin insinöörin, poliisin, turvallisuuden, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen opin tutkinnoista. Työelämäkin sai alkunsa jo ennen mopoikää perheyrityksen pyörittämisen parissa, eikä mikään oppi ole mennyt hukkaan matkan varrella.

  • Aikuisiän työurani olen tehnyt yksityisellä turvallisuusalalla liiketoimintojen käynnistämisessä ja kehittämisessä sekä täällä kotimaassa että ulkomailla. Näissä monipuolisissa tehtävissä onkin tähän mennessä vierähtänyt jo yli kaksi vuosikymmentä! Ja kuinka hommani meni Reilaan? Tässä taustalla on mukavasti molemminpuolinen kiinnostus, mikä on loistava lähtökohta vastuullisen tehtävän hoitamiselle. Itseäni tässä kiinnosti erityisesti se, että kokonaan kotimainen Reila tarjoaa S-ryhmään kuulumisen myötä itselleni aivan uuden ja mielenkiintoisen toimialaympäristön sekä innokkaan, motivoituneen ja aikaansaavan työporukan. Koen täällä olevan sellaisia uniikkeja toteuttamisen ja kehittämisen mahdollisuuksia, joita ei vastaavalla tavalla ole muissa toimintaympäristöissä.

Kun vastuulla on yrityksen liiketoiminnan kehitys, tuntuvat tuoreesti ajassa elävän ja yhteisöllisen yrityksen vahvuudet myös henkilökohtaisella tasolla. Se antaa Tommille kipinän ja merkityksen jokaiseen työpäivään.

  • Työn parhaita puolia on ehdottomasti jo edelläkin mainittu osaava, motivoitunut ja innovatiivinen porukka. Tämä yhdessä mahdollisuuksien näkeminen sekä kaikkinainen tekeminen, kehittäminen ja onnistumien on äärimmäisen innostavaa. Ei ole siis pelkkä korulause, että yhteistyössä on voimaa! Ja mikä parasta, myös oma kehittyminen on saanut jatkua vahvalla vireellä oppien jatkuvasti uutta mahtavilta työkavereiltani. Meillä Reilassa on monta ainutlaatuista ammattilaista, joilta jokaiselta voi aina oppia jotakin uutta, tärkeää ja erityistä. Siksi on hyvä muistaa, että ihmisistä – eli meistä jokaisesta – ne yritystenkin kaikki toiminnot pohjimmiltaan muodostuvat.

Reilan tuottamat turvallisuuden ja käteisrahahuollon palvelut näkyvät työn lisäksi myös Tommin henkilökohtaisessa elämässä ja vapaa-ajalla. Moni ei ole tullut ajatelleeksi, kuinka useassa kohdassa arkista ja sujuvaa kauppareissua näkyy reilalaisten turvallinen kädenjälki.

  • Käyn usein ostoksilla S-ryhmän myymälöissä ja näissä käydessäni on ilahduttavaa havaita yhä laajenevassa määrin iloisia ja ammattitaitoisia reilalaisia hoitamassa moninaisia tehtäviään. Reilan henkilöstön läsnäololla ja toimilla on vaikutusta niin turvallisuuden ylläpidossa kuin myös monien myymälätoimintojen sujuvuudessa – muiden asiakkaiden ohella nämä luonnollisesti näkyvät itsellenikin sekä edesauttavat oman asiointini sujuvuutta ja mielekkyyttä.

Koska turvallisuusala ei huilaa kesälläkään, tarjoaa Reila monipuolisia työmahdollisuuksia ympäri vuoden myös vastavalmistuneille. Tommilla onkin muutama ässä hihassaan urapolkunsa seuraavaa askelta pohtiville ja turvallisuusalaa tuumaaville.

  • Kesällä kuuluu tietysti ladata koko talvikauden kestäneen opiskelun tyhjentämiä akkuja. Tämä uuden energian hankkiminen voi tapahtua myös mielenkiintoisena täysin toisien ja uusien asioiden tekemisenä kuin mihin opiskelussaan on tottunut.  Mikäli olet kiinnostunut turvallisuuspalvelualasta tai tämän yhdistämisestä monipuolisiin myymäläpalvelutehtäviin, niin kiinnostavaa ja monipuolista tekemistä on meillä Reilassa. Näiden ohella on tarjolla maan monipuolisimmat henkilökuntaedut sekä aivan mahtavat työkaverit. Meillä homma on Reilassa!

Reilaan töihin